top of page

Stappenplan _ samenwerking

Omdat een goede voorbereiding en een duidelijk overleg de eerste fase is naar een succesvolle samenwerking, wordt er een stappenplan gevolgd_

01

Intake

We starten de kennismaking met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en luisteren we naar je wensen voor jouw project.

03

Studie

Er wordt beslist om het project in detail uit te werken. WESprojects_  verzamelt alle nodige informatie en maakt een gedetailleerde studie en prijsraming op maat en gedetailleerde productinformatie.

Zo komen we tot een eindstudie op maat en bespreken we alle mogelijke opties en technische details om een definitief ontwerp en overeenkomst te bekomen.

02

Kostenraming

WESprojects_ stelt een korte indicatie voor van de mogelijkheden op basis van de gekregen informatie en maakt een ruwe schatting van de te voorziene budgetten.

Op basis van deze informatie wordt beslist of er mogelijks een verdere samenwerking kan zijn.

04

Uitvoering

Er wordt een planning opgesteld en waar nodig deelgenomen aan werfvergaderingen tijdens het verloop van het project. Alles wordt open gecommuniceerd en u blijft steeds op de hoogte hoe het project vordert.

Permanente vergadering
Vergadertafel

Contact_

Je kan contact met ons opnemen via_
 
info@wesprojects.be
0494 93 15 59
Wij zijn niet bereikbaar via sms, whatsapp,...

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page