top of page
DOMOTICA_______________________

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN______________________________

De elektrische installatie is de ruggengraat van alle elektrische toestellen, stopcontacten, zonnepanelen, domotica systemen en gezellige verlichting.

Samen bespreken we wat past bij jullie levensstijl en voorzien we volgens onze vakkennis de nodige technieken zoals de leidingen, elektriciteitskasten enzovoort.

WESprojects_ brengt moderne technieken, sfeer en welbehagen samen_

Omdat we naast deze technieken sfeer en welbehagen even belangrijk vinden. Staan we jullie ook bij om een sfeervol lichtplan te tekenen, sfeerverlichting aan te bieden en duurzame domotica te installeren.

Zo komen we tot een totaal project afgesteld op jouw noden en wensen.

algem elektriciteitsw

DOMOTICA____________________________________________________
Slimme installaties

Domotica

Photograph by Cafeine

Domotica is er vandaag niet enkel meer om je comfort te verhogen. Naast het aansturen van je verlichting, verwarming, zonnewering, enz … helpt domotica om uw energieverbruik onder controle te houden.

Een moderne elektrische installatie zorgt er voor dat je eigen opgewekte energie zo optimaal mogelijk gebruikt wordt en dat je piekvermogens afvlakken.

Omdat het systeem van de terugdraaiende tellers verleden tijd is, moet je vooral de overtollige energie die je opwekt met bvb zonnepanelen zo veel mogelijk benutten. Logisch gezien denk je dan onmiddellijk aan een thuisbatterij, maar dat is lang niet de enigste oplossing.

WESprojects zal er eerst voor zorgen dat die overtollige opgewekte elektriciteit eerst zal gebruikt worden door andere toestellen en zo anticiperen op uw verbruik.

Blijkt er daarna nog een overschot aan eigen opgewekte elektriciteit te zijn, dan kan een thuisbatterij wel nog een oplossing zijn of indien uw aanwezigheid schema het toe laat, deze ook gestuurd worden naar uw laadstation voor een elektrische auto, scooter of fietsen.

VERLICHTING__________________________________________________

Verlichting

Verlichting is voor ons meer dan licht hebben wanneer het donker wordt. Het geeft een diepere dimensie aan jouw ruimte en interieur.

Je kan bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenhuis verlichting.

We plaatsen met veel zorg en respect jouw uitgekozen verlichtingsarmaturen.

LICHTSTUDIE___________________________________________________

lichtstudie

Een lichtstudie is een lichtplan van jouw ruimte op maat. Het brengt jouw project met vakkundige technieken samen met interieurontwerp.

Tijdens een lichtstudie bespreken we het geheel. Bijvoorbeeld, waar komen de lichtpunten, welke armaturen zijn geschikt,...?

Een lichtstudie is optioneel. Tijdens deze studie gaan we dus nog dieper in op jouw interieur en levenswijze dan voorheen.

Je kan voor een lichtstudie kiezen zowel binnen- als buitenshuis.

ZONNEPANELEN________________________________________________

Zonnepanelen

Duurzame energie is de dag van vandaag belangrijk. We staan je hier dan ook graag bij om een passende keuze te maken.

Graag meer info hierover? Neem gerust contact met ons op.